Uutisia maailmalta ja suomesta

Nettisaitteja, tiimivaihdoksia, huhuja ja muuta.

2000-03-08 11:25:15
Skatesaiteilla on tapahtunut taas, ja www.axionfootwear.com ja www.expedition-one.com ovat saaneet sisältöä sivuillensa. Myös euroskatesivu nimeltään www.skateboardeurope.com on avautunut, ja sisältää tietoa euroopan kisoista ja tapahtumista. Check it out!

Arto Saari on jättänyt Momentumin rengasfirman, ja vetää aivan uudella rengasmerkillä nimeltään Ricta. Danny Gonzalesilla on ollut vaikeuksia päästä pois Chapmanin tiimistä Matias Ringströmin kanssa, vaihtaessaan World Industriessin tiimiin. Yritys on kuitenkin kova, mutta sopimus estää. Bam Margera ja Mike Maldonado ovat lopettaneet Toy Machinella Bamin uuden leffan CKY2K -leffan ansiosta. Huhujen mukaan Ban on nyt Elementin tiimissä. Danny Garcia on jättänyt City Starssin räppitouhut, ja vaihtanut Habitatin tiimiin. Mark Appleyard on ensimmäinen amatööri Circan tiimissä, jossa on vasta prot Muska ja Adrian Lopez. Brasilialainen ihmelapsi Rodrigo Texeira on E'ssin tiimissä sekä Firmin tiimissä. Hänet on spotattu tekemässä ultrateknisiä temppuja LA:n alueella Suomalaisten turistien toimesta.

Taas on käynnistynyt huhumylly pyörimään pro skaten ympärillä. Uusimmat huhut kertoavat Girlin tiimin tulosta Suomeen. Myös jotain tietoa Ed Templetonista ja hänen mukaan tulevista hepuista on ollut. Samoin myös Bam Margeran tulosta on jotain huhuja tupsahdellut. Odotellaan varmistuksia...

Tampereen skedesessiot oli hyvä valopilkku Suomen ankean talviajan keskellä, ja kevään-kesän aikana on tulossa ilmeisesti lisää tapahtumia. Kokkolaan on avattu uusi skeittihalli, josta löytyy lisätietoja foorumin puolelta.

Suomalaisia turisteja on kuulemma ollut skeittaamassa Eric Kostonin sekä muiden erinäisten jenkkihemmojen kanssa LA:n alueella. Huhujen mukaan jollekin oli sattunut videokamerakin mukaan, ja sattui kuvaamaan jotain skeittaamista. Mutta tätä ei voida vahvistaa.

Nolla.netistä oli maininta aamulehdessä, jossa salaperäinen Puukkonen kertoi hieman skeittaamisesta ja puhui ilmeisesti ohi suunsa tai ohi toimittajan korvien. Juttu löytyy nolla.netissä, kiitos innokkaan käyttäjän.

Over and out.

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.