Puzzle 16 arvostelu

Wamman arvostelu 16# Puzzlesta

2002-05-21 21:51:35
Published by: wamma
Puzzle 16
35min

Odotin todella paljon upouudelta puzzle elokuvalta. Vimeisin minkä olen nähnyt taisi olla se jossa oli sairas nali kruuxi (14?), ja muutenkin se oli ehdottomasti yksi parhaista euro pätkisä ever, joten odotin tältä vielä enemmän. Videomagazineja vaivaa se että niistä puuttuu tiimileffojen henki, samaa vikaa on ollut havaitatvissa myös puzzleissa. Pari vuotta olen jo seuraillut euro skeittausta jonka taso on noussut huimasti, jopa Cliche leffan tulon jälkeen näkyvästi.

Kannessa näkyy hieman tylsähkö kuva nosegindistä hänkkään. Takapuolelta löytyy selvästi leffan sisältö. Takakannen selailun jälkeen ensimmäiseksi jää päähän J.J. Russeaun nimi jolla on ollut sairaan hyvä pätkä Cliche leffassa. Myös Alex Carlino "one week with" partti vaikuttaa mielenkiintoiselta. Smolikki on etukäteen hehkuttanut tätä uutta brasilialaista Lords rengas jengin skeittaajaa.

Videon alottaa "jumble" joka vastaa chaos pätkää. Jumble jättää vähän kylmäksi vaikka sairaita temppuja riittää joka makuun. Tähän syynä voi olla mustavalkoinen väritys.

Seuraavaksi vuorossa Alex Carlino: Ei voi sanoa muuta kun huhhuh. Niin hienolla tyylillä kliini partti. Todellinen ihmemies maailman tietoisuuteen. Tämä on koko leffan eniten säväyttänyt partti Mistä tommoset oikeen tulee?

Spot checkit on lähinnä vanhoista 411sistä tuttua tavaraa, ja tähän on myös ujutettu semmonen. Paikka on joku ranskalainen parkki. Salabanzi jäädyttää kyllä paikan flippi frontti kruukseilla, nolle heel kruukseilla, nollie heel bs lippareillaan. Suomessakin liekittänyt Bastard on lahjakkuus.

Puzzleissa on ollut jo pitkään world report osuuksia joissa esitellään eri puolilta maailmaa maitten rullausta. Suomestakin oli pitkät pätkät n. 10 numeroa taakse päin. Nyt on vuorossa japani. Skeittaus näyttää japanissa täysin samalta kun euroopassa. Ei mitään erikoista tai erilaista. Olisin odottanut hieman enemmän persoonallisuutta, mutta ei. Musikiksikin on valitettavasti valittu tylsää räppiä jossa lauletaan englanniksi. hyi hyi. Temput on perus kamaa muutamine tooodella hienoine juttuineen, esim leffan siisteimmän näköinen kuvaus, nosebluntti kaarevaan kurbiin keskeltä veke.

J.J:n pätkä on jätetty viimeiseksi ja vibat alkaa jo kohota. Euroopan yksi kuumimpia nimiä, eikä syyttä. Russeau on liian tavallinen ja skeittaus on taas kerran liian kliiniä viihdyttääkseen tarpeeksi, joten pelkästään sairaat/sairaan tekniset jutut voi pelastaa pätkän. No niitähän tulee. Punaseen "TX:n flippi nose" hänkkään nolle flippi nose. Flättikurpsaan nollie heen nosegrindi keskeltä veke, sama nollie flipillä takapuolelle. Silti olisin odottanut vielä enemmän...miksi?

Joka väliin on saatu muutama mainos, ja ilokseni huomaan että helevetin hyviä euro skede mainoksiakin on mukana.

Yleis arvosana 8.5. Parempaan olisi päästy pikku viilailuilla. Osasyynä tylsät musiikit (lue liika rap), ja liian tavallinen meininki. Siltikin EHDOTTOMASTI ostamisen arvoinen elokuva vaikkapa seuraavan dekin yhteydessä nolla.kaupasta.

GO EURO GO!

-Wamma
What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.