Lordz - Conspiracy -leffan arvostelu

Lordzin leffan arvostelu käyttäjän Redbull -tekemänä.

2002-06-27 13:22:32
Published by: RedBull
Lordz - Conspiracy

Leffa alkaa lordzin teamin esittelyllä, historiaa sun muuta kerrotaan. Sitten alkaa skeittaaminen, ensimmäisenä tulee Stephane Larance. Räppi soi ja temput menee kliinisti päälle! Ei mitään hirveitä juttuja, mutta loistavaa skeittausta Stephanelta. Seuraavaksi vuoron saa kova tekijä Nao Nussbaum. Muutama kovempi trikki, mutta muuten aika tasapaksua. Tässä välissä käy Enrique Lorenzo pistämässä kovia temppuja. Sen jälkeen tulee omalta osaltani yksi odotetuin skeittaaja, Luy-Pa Sin! Jo ostaessani leffan tiesin, että tähän kaveriin en pety. Eikä tarvinnut pettyä, tyyli on loistavaa ja temput näyttävät menevän varmasti päälle. Seuraavaksi leffassa tulee yleistä hälinää ja skeittaajia on useita. Osuutensa käyvät tekemässä Jean-Babtiste Gillet (kova jätkä!) ja Franck Barattiero. Näidenkin heppujen aikana soi taustalla kokoajan räppi, jou!

Leffan loppupuolella luulisi jo jokaisen nousevan ylös sohvan perukoilta. Vuorossa on nimittäin Bastien Salabanzi!! Ja leffahan on tehty jo vuonna 2000 eli Bastien on tässä noin 15-vuotias! Kun pätkä alkaa niin se ei jätä ketään kylmäksi. Flipit sun muut menevät jopa liian varman näköisesti päälle. Ja se joka on Bastienin esim Pro Skatessa nähnyt, niin varmasti tietää mistä puhutaan. Raput jäävät Bastienille helpon näköisesti taakse. Myös kovia temppuja hänkkiin tulee. Ja totta kai Bastienin bravuuri eli aivan älytön flippi fs boardslide. huh, huh! Salibandy näyttää taitavan myös grindit, joita kisoissa on ainakin aika vähän näkynyt. Kruuksit menee sekä reguna, että switchinä ja siihen perään vaikka bs lipslide.

Kokonaisuutena leffa on hyvä ja kouluarvosanaksi 8+. Spotit ovat monipuolisia ja puzzle leffoista tuttuja. Mainoksia leffassa ei ole ja hyvä niin! Musiikit olisi kyllä saanut olla vähän monipuolisempaa, sillä kaikki partit menivät räpin tahdissa (mm. De La Soul, Method Man & Redman ja ranskalaista räbää) . No kuka tykkää mistäkin. Odotukset olivat ainakin minulla suhteellisen korkeat, sillä olihan kyseessä kuitenkin kovia vetäjiä. Temput olivatkin kovia, mutta silti leffasta jäi puuttumaan se jokin. Leffa on kyllä ostamisen arvoinen, jos vaan hiukan rahaa löytyy. Ne jotka ostavat vuodessa 1-2 skedeleffaa, niin tämä ei kyllä kuulu aivan niiden joukkoon. Kestoa leffalla on (vain) n. 23 minuuttia. Leffaa saa hyvin varustetuista skeittikaupoista (10€ LAMINASSA) ja varmaan myös kohta nolla.netin kaupasta!

-RedBull-
What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.