Syyskuun tuote-esittely

Wamma testasi syksyyn soveltuvat vermeet.

2002-09-09 22:49:38
Published by: wamma

Aeon Oena

Aeon on eurooppalainen skedekenkä lafka jota Skateland alkoi maahantuomaan. Eka lähetys saapui suomeen syyskuun alussa, ja oli todella positiivinen yllätys laajuudellaan ja kenkien laadulla. Heti arvosteluun sain Oena malliset kengät. Parin tunnin jalassapidon jälkeen kenkä tuntui todella hyvältä. Skeittaaminen tuntui alussa tosi hassulta hieman paksumman kantapään takia, mutta päivän jälkeen alkoi maistua. Ulkonäkö kengässä on todella hillitty, ja monen mielestä kenkä on kuin lakain kopio. Värivaihtoehdot oenasta ovat valkonen/navy ja harmaa/vaaleansininen.
Hinta Laminassa 95e.

Aeon - Oena Wamma on kuitenkin aika söpö. Ainakin tuo pipo päässä. Wamma skeittaa, kappas, postilla! Jalassa Aeonit ja päässä Ayaton-pipo.

Lords farkut

Farkut on kivoja. Lords farkut on kivoja. Niissä on kiva skeitata. Ne on kevyet. Ne on valmiiksi nuhraantuneet niinku nykypäivänä kuuluu olla. Ne ei ole liian räp ekä rok.
Niitä saa Laminasta 69 eurolla.

Ayaton pipot

Pari kuukautta sitten kaikilla oli uudet villapipot. No tottakai mäkin halusin semmosen, ja sain selville että Rainella on joku salainen tehdas missä niitä teettää. Sain häneltä testitksi yhden pipon joka oli oikein mainio kesäpipo. Nyt juttu on jo niin pitkällä että Ayattomalla on kokonainen tiimi jossa skeittaa Pietiläisen Ville, Jere Thornburn, Tave Maijanen, Osmo laminasta, Samu pahiaanista, Pikku-Jussi, DOG-Jussi, Raine ja minä. Pipoja on todella kattava valikoima ja samanlaisia harvemmin löytyy kahta. Tulevaisuudessa on luvassa paitoja ja muuta tilpehööriä.
Pipoja saa ostaa tiimiin kuuluvilta, tai suoraan Raine Huvilalta (raine@nolla.net) hintaan 12e.

www.ayaton.com

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.