Casper Kinema - Sick Trix

Espoolaisen skedetiimin, Casper Kineman, uusin video esittelyssä.

2003-05-02 22:36:49
Published by: raine h

Olipa kerran pieni poika. Pienen pieni, ilman minkäänlaista koulutusta - ilman taitoa lukea. Tämä poika omisti Terminator II -sarjakuvan, jota hän aina pyysi minua lukemaan ääneen. Tein työtä käskettyä. Eräänä päivänä lukeminen kuitenkin alkoi kyllästyttämään minua, joten ehdotin pojalle, että alkaisimme rullalautailla. "Hyvä ajatus", totesi poika. Hankimme niin sanonut kalalaudat ja aloimme ajamaan mäkiä alas. Huomasimme lajin hauskuuden.

Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki. Mutta mitä ihmiset oikeastaan tietävät Espoosta? Siellä on vehreämpää kuin Helsingissä? Siellä on rauhallisempaa? Espoolaiset ovat Helsinkiläisiä koulutetumpia?

Casper Kinema tulee Espoosta. Se on tiimi, mutta paremmin sanottuna yhdessä kasvanut - ja skeitannut - kaveriporukka. Casper Kinema tekee joka vuosi kuvauksistaan rullalautaleffan, ja nyt uusin sellainen on ilmestynyt. Leffa noudattaa nimeä Sick Trix - nimi on kuulemma huonoudessaan loistava.

Sick Trix kestää puolisen tuntia. Siinä on Espoolaisten, turvallisissa omakotitalolähiöissä kasvaneiden hienostoperheiden lasten lisäksi karskeja stadilaisia; muiden muassa Rad Mike tekee muutamat trixit. Sick Trixissä rullalautailu on hauskan näköistä, ja siitä nousee lämpimästi esille yhteenkuuluvuuden tunne. Se on yksinkertaisesti sanottuna iloinen skeittivideo.

Wolfin switch tailslidet, Kriden lateflipit, Kimin switch varial heelit, Veken seksikkäät housut ja Ension aseet ja ruusut voi tarkastaa siis Sick Trixissä. Videota myydään Helsingin Laminassa hintaan seitsemän (7) euroa. Ei paha hinta hyvästä mielestä.


Nollasta löytyvän trailerin näkee tästä.
www.casperkinema.tk
What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.