411 Videomagazine # 44

Katsaus uuden 411 videolehden sisältöön.

2001-03-21 23:39:41
Published by: raine h

Uusin 411 videomagazine rantautui suomeen parisen viikkoa sitten. Video alkaa lupaavasti introlla, jossa Danny Garcia tekee handrailiin nollie kickflip crookedin. Ja Danny tekee kyseisen tempun täydellisesti.

Lance-sedän juonnon jälkeen tulee jo totuttuun tapaan chaos, joka on tällä kertaa am-chaos, eli vaan amatöörejä. Girlin uusi jäsen Brandon Biebel esittäytyy hyvin, kuten myös Flipin Mark Appleyard.

Noh, chaos on chaosta, siirrytään eteenpäin. Seuraavana ruutuun räjähtää check up – Rick McCrank. Rick kertoo uudesta kodistaan, ja tekee myös temppuja handraileihin; nosegrindit ja f/s feeblet ovat tunnetusti hallussa. Rick osaa asiansa.

Kris Markovich – day in life. Krisin päivät kuluvat kahvilassa hengaten, ja tietysti rullalautaillen. Mutta ei tällaista oikein jaksa katsoa, vai jaksaako?

És premiere on myös videolla mukana, jossa ohjaaja Fred Mortagne kertoo vähän ko. leffasta. Videon antia on myöskin new dealin costa rica tour, jossa mukana esim. Fabrizio ”frogface” Santos. J.b. Gillet on saanut rookie-pätkän leffaan, jossa hienoa, teknistä skeittausta tältä ranskalaiselta hepulta.

Videon parasta antia ovat seuraavat kaksi hienoa pätkää, kuvauksellisesti, tempullisesti ja editoinnillisesti: Tosh Townendin wheels of fortune, sekä Elementin east coast tour.
Toshin ranit sisältävät isoa reiliä, kuten feeble grind el toron 20 portaan reiliin. (Kyllä, sama reili kyseessä mihin Arto tekee menikmatissa vikana temppuna f/s rokkarin.)
Elementin roadtripillä nähdään mm. Bamin ja Kenny Hughesin lisäksi uudet amatöörit, kuten P.J. Ladd ja Colt Cannon. P.J. tekee hyvällä tyylillä hienoja teknisiä juttuja, ja Bam on Bam. Touripätkä on sovitettu CKY:n musiikin tahtiin.

Videon muuta hyvää antia on menikmatin mainos, joka on niinsanotusti huvittava. Voiko muuten 411-videosta löytyä näin paljoa sanottavaa? Osta ja katso, vaikka ihan vaan huvikseen.

-Raikke
What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.