Captured 3 ensi-ilta

Juttua capturedista ja sen perjantaina olleesta ensi-illasta sekä ruotsalaisten Higher-pätkästä.

2001-03-24 23:35:06
Published by: raine h
Captured 3 premiere

Captured 3 ensi-ilta pidettiin helsingin maxim-teatterissa 23.2.2001. Ilma oli kylmä ja leffaa oli mukava mennä katselemaan perjantai-illan ratoksi. Aluksi katsoimme ruotsalaisen "higher" -pätkän. Leffassa esiintyivät tunnettuja ruotsalaisia nimiä, kuten Love Eneroth ja Mark Pullman, sekä paljon muita sveduja. Ruotsin pätkä kesti parikymmentä minuuttia ja sisälsi hyvää skedetystä naapurimaasta, leffaa oli kuvailtu myös jenkeissä tunnetuilla mestoilla. Noh, kaikkia varmaan kiinnostaa enemmän itse captured, kuin sinikeltaisten veljestemme temppuilut. Oletan?

Aikataulu piti yllättävän hyvin, ja leffat alkoivat hyvissä ajoin. Itse Capturedin aloitti tuttuun tapaan random clips, eli temppuja vaikka keneltä. Pääosaa näyttelivät tunnetummat suomalaiset skeittaajat, eli ns. omia kuvauksia ei randomeissa paljoa näkynyt. Taso oli siis kova; silmien ei tarvinnut kärsiä kameran heilumisesta tai huonosta kuvanlaadusta.

Liikutaan eteenpäin.

Close-upit olivat Jani Leivolla, Joni Jantusella sekä yhteinen pätkä Jarkko Poroputaalla ja Henrikki Saraspäällä (Jake oli muuten ottanut vapaata kontulan hallilta, ja näyttäytyi ensi-illassa).
Jani Leivon pätkä oli täynnä siistejä switch b/s tailslideja, nosemanualeja ja muita hyviä juttuja puhtaalla tyylillä.
Jantusen huumorilla höystetty pätkä kaiken maailman efekteillä sai yleisön naurahtelemaan. Jantunen tekee kaiken isosti, kuten b/s tailsliden rannan isoon kurbiin helsingissä.
Jarkon ja Henrikin pätkä on jaettu selkeästi kahteen osaan: Jarkko on ensin. Ja Jarkko on tekninen nollienollienollie. Henrikki skeittaa omassa pätkässään parkkia jonkin verran.

Sm-kooste on vauhdikas pätkä parhaista jutuista suomenmestaruuskisoissa nähdyistä tempuista. Jos et ollut jäähallilla, captured vie sinut sinne.

Europe-tour on hienoa katseltavaa. Parhaimmat jutut kisoista on jäänyt nauhalle; raportointi kaikista neljästä maasta on jopa parempaa kuin jenkkivideoiden. Vain parhaat jutut on otettu mukaan, hyvin kuvattuna. Myös suomalaisten vedätystä voi katsella stalin parkissa, jossa siistejä raneja esimerkiksi Jarkko Poroputaalta ja Anssi Paukkuselta.

Captured 3 on taas yksi askel eteenpäin suomalaisessa rullalautavideokulttuurissa. Kuvauksia on mukana myös esim. jenkeistä ja espanjasta. Kuvaus on loistavaa, kuvakulmat hyviä ja valaistukseen on panostettu transworldmaiseen tyyliin. Osta video ja tue täten suomalaista videolehteä, jonka seuraavat osat ilmestyvät elokuussa ja joulukuussa.

-Raikke
What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.